Main Menux

Frezoli lampen winkel bij u in Rietbroek

Frezoli lampen kopen bij Belle Home in Weert wij hebben alle lampen in onze webshop

Frezoli Lighting, voorheen bekend als TierlanTijn Lighting, is een familiebedrijf met Nederlandse roots en richt zich op creatief ontwerp en professionele productie van lampen. Wat in 1990 begon als hobby van Paula Gelissen in een schuurtje in Rijsbergen, groeide onder leiding van de zonen Michel en Martijn uit tot een bedrijf van formaat. Frezoli Lighting, voorheen bekend als TierlanTijn Lighting, verkoopt inmiddels lampen over de hele wereld en in Rietbroek.

De werkwijze is door de jaren heen nagenoeg hetzelfde gebleven: nog altijd worden de lampen ontworpen en grotendeels handmatig geproduceerd. Familiebedrijf Frezoli Lighting blijft trouw aan de Nederlandse roots en is gevestigd in een modern gebouw in Rijsbergen (Noord-Brabant, Zuid-Nederland).Van hanglampen, tafellampen en wandlampen tot vloerlampen, buitenlampen en lampenkappen de collecties van Frezoli Lighting zijn geïnspireerd op de historie en zorgen niet alleen voor de functionele toepassing. Frezoli lampen zijn stuk voor stuk ontworpen als echte blikvangers, allemaal prachtige, handgemaakte objecten die sfeer toevoegen aan uw interieur.

Frezoli lampen kopen

De ontwerpers van Frezoli Lighting kijken verder dan de functionele toepassing van een lamp die u wil kopen. De lampen worden ontworpen en ontwikkeld als echte eyecatchers. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige blikvangers die sfeer toevoegen aan uw interieur. De collectie van Frezoli wordt voortdurend verder ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen. Inmiddels bestaat de Frezoli Lighting collectie een uitgebreid assortiment binnenverlichting en een grote verscheidenheid aan buitenlampen die ook verkrijgbaar zijn in Rietbroek . rezoli lampen hebben ieder een geheel eigen en uniek karakter. Bovendien wordt iedere lamp uitgebreid getest voordat deze onze productie verlaat.

Frezoli maakt gebruik van natuurlijke materialen en met de handgemaakte afwerking van de lampen geeft dit een authentieke ruwe en robuuste uitstraling. Alle lampen worden met de handgeschilderd of gepatineerd volgens eigen unieke verftechnieken. Een zeer arbeidsintensief proces, maar zeer belangrijk voor de herkenbaarheid en kwaliteit van de Frezoli Lighting lampen.

De winkel met Frezoli lampen in Rietbroek in de gemeente Weert

De Frezoli Lighting collectie biedt een ruime keuze aan lampen en lampenkappen. De Frezoli lampenkappen kunnen in verschillende maten en vormen worden besteld. De lampenkappen kunnen gemaakt worden met linnen, staal of koper. Bij de meeste lampen van Frezoli is er een mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kappen op de lamp. Op deze manier creëer je je eigen unieke lamp!

Bestel vandaag nog uw eigen unieke lamp

Wacht niet langer en bestel uw Lamp bij Belle home en geniet zo snel mogelijk van uw prachtige exclusieve handgemaakte lamp van Frezoli

Frezoli lampen winkel in Rietbroek in de gemeente Weert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X