• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serax

Merken

Serax

Serax maakt je thuis mooier, geeft persoonlijkheid aan je interieur en creëert onvergetelijke momenten rond de tafel.

Serax is het geesteskind van SERge en AXel Van Den Bossche, twee broers die het verhandelen van bloempotten met de paplepel binnenkregen via de zaak van hun moeder. Een interieur is de spiegel van de persoonlijkheid van de bewoners. Daarom selecteert en verwerkt Serax enkel producten met een ziel, objecten waarmee je interieurs kunt creëren die gelukkig maken. Alle collecties – van tableware, glas en meubels over bloempotten tot verlichting – zijn stuk voor stuk ambachtelijk en altijd volgens het design en de filosofie van de ontwerper vervaardigd. Wat in 1986 begon als een kleinschalige handel in een garage. Vandaag staan Axel en zijn neef Frank Lambert aan het roer en de echtgenote van Axel, Marie Michielssen, is Serax’ huisontwerper. Kortom, een familiebedrijf dat passie en creativiteit door de aderen heeft stromen.

Vernieuwende stijlen en materialen, unieke objecten die een verhaal vertellen, zonder ooit de kernwaarden toegankelijkheid, kwaliteit en design uit het oog te verliezen.

Met een uitgebreide gamma tableware-collecties heeft Serax zich wereldwijd op de kaart gezet als trendsetter voor prachtig geserveerde gerechten. De originele ontwerpen van nationale en internationale designers geven Serax een uniek karakter en als je opzoek bent naar een alternatief voor het traditionele servies dan is Serax het merk voor jou. De innovatieve en unieke collecties van Serax vind je terug in meer dan honderd toprestaurants over de hele wereld. Eten in stijl, dat doe je met Serax.